Nieuws overzicht

Wat heeft 2021 in petto? Full speed weer aan de slag.

Het afgelopen jaar stond grotendeels in het teken van corona en in maart 2020 is de agenda van BK6 snel leeggeraakt. Trainingen afgezegd of uitgesteld, interventies op de werkvloer verboden en bedrijfsbezoeken geminimaliseerd. Toch was het geen slecht jaar en staat 2021 al weer aardig vol met interessante projecten. En daar zijn uiteenlopende subsidies op van toepassing, soms wel tot 100%!

Lees verder ...

Werkplekleren

Werkplekleren, overal gebeurt het. Maar het is niet altijd zichtbaar en wordt daarmee ook niet optimaal benut. Voor iedereen die meer wil weten over werkplekleren is nu een inleidende e-learningmodule in gemaakt in oZone, het digitale leerplatform voor de techniek. Inmiddels zijn steeds meer bedrijven bezig met werkplekleren en dat is een mooie ontwikkeling. Maar wat is werkplekleren?

Lees verder ...

Een goed gesprek...

Een goed gesprek tussen medewerker en leidinggevende is een uitgelezen moment om het met elkaar te hebben over doelen, functioneren en ontwikkelen van zowel de medewerker als de organisatie. De verkregen informatie vormt de basis voor het aan- en bijsturen van medewerkers, processen, afdelingen en de organisatie in zijn geheel. Een goed gesprek is ook een middel om medewerkers te stimuleren en te inspireren. En daarmee kun je motivatie, betrokkenheid, prestaties en productiviteit verhogen.

Lees verder ...